ABAMA

Európában egyedülálló golf-üdülőnegyed Tenerife déli tengerpartján

Tágas 5 hálószobás óceánparti apartman
Ingatlan leírása
Az ingatlan teljes területe kb. 254 m2. A ház két emeletes, és két apartmanja van, külön bejárattal. Az első emeleten két hálószoba és két fürdőszoba, amerikai stílusú konyha, nappali, terasz és tágas garázs található. A második emeleten három hálószoba, két fürdőszoba, egy külön konyha és egy nappali tartozik, ahonnan kiléphet a teraszra. A ház közös nagy medencével rendelkezik, ahol a vizet közvetlenül az óceánból nyerik és rendszeresen frissítik. A ház körül pálmafák, virágok és egyéb növények találhatók.

Az objektum felújításra szorul, viszont gyönyörű környezetben található, központi fekvésű. Csak néhány percnyi sétára van a Playa Arena fekete homokos strandjától. A rekonstrukció során lehetőség nyílik a ház elrendezésének megváltoztatására.

A felujítás során két lehetőség áll rendelkezésre. A ház teljes felújítása, a falak átrendezése, a szobák elrendezésének megváltoztatása, vagy a falak festése, kisebb javítások elvégzése, a bútorok- eszközök cseréje. Mindkét esetben az ingatlan nemcsak vonzó bérleti lehetőség lenne, hanem egy nagy család számára is otthont nyújthat.
Adatok

850 000 €

Medence: Közös

Fürdőszobák: 4

Garázs: Saját

panoráma
nagy medence
2 külön bejárat
Fényképek
Kapcsolat felvétel

Több információra van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot

Eladó ingatlan tenerifén

Eladó ingatlanok tenerifén

Luxus ingatlanok tenerifén

Kanári sziget ingatlan