ABAMA

Európában egyedülálló golf-üdülőnegyed Tenerife déli tengerpartján

ABAMA GolfCOSTA ADEJE Időjárás
Információk
ABAMA GOLF = A TÖKÉLETES GOLF-ÜDÜLÉS

Dave Thomas több mint 50 éves golf-pályafutása alatt szerzett tudásából, tapasztalatából merített a fő műve, a világhírű ABAMA Golfpálya megalkotásakor. A 6271 méteres, állandóan változó terep csúcsa 315 méter magasan van, a kilátás mindenhonnan csodálatos, lenyűgöző vízesések, 22 tó, patakok, fehér homokos bunkerek, sok ezer pálmafa, szubtrópusi növényzet, az Atlanti óceán kékjébol kitűnő La Gomera sziget, mind együtt üdítő látványt nyújtanak.

A hatalmas green területek számtalan zászlópozíciót tesznek lehetővé, a széles elütőhelyekkel kombinálva a nagy hendikeppel játszó játékosok számára is elérhetővé teszik a pályát, de a pálya nehézsége még a tapasztaltabb golfozóknak is kihívást jelent. A gyors feltöltődéshez a golfpályán friss helyi gyümölcsöket szolgálnak fel.

A gofpályával, arany homokkal terített magánstranddal, 5 csillagos luxusszállóval, Michelin csillagos éttermekkel rendelkező ABAMA üdülőnegyed Tenerife dél-nyugati partján található, ahol a legmagasabb az éves napsütéses órák száma az egész szigeten.

The Ritz-Carlton, Abama, a Luxury Golf Resort

Elérhetőségek
Tel: 0034 922 12 63 00
Fax: 0034 922 12 66 21
Web: www.abamagolf.com
Térkép
Fényképek

Eladó ingatlan tenerifén

Eladó ingatlanok tenerifén

Luxus ingatlanok tenerifén

Kanári sziget ingatlan