ABAMA

Európában egyedülálló golf-üdülőnegyed Tenerife déli tengerpartján

Golf del SurCOSTA ADEJE Időjárás
Információk
A pálya vulkanikus eredetű feketehomok homokcsapdákkal, hatalmas green területtel, széles fairway-ekkel, illetve két beépített vízakadállyal került kialakításra. A tervezés során az eredeti flóra és fauna megőrzése kiemelt figyelmet kapott, a fairway-t változatos őshonos növényzet veszi körül.

A golfpályához putting-chipping green terület (egy közvetlenül a driving range mellett, míg a másik a klubház előtt), egy, az északi pályához tartozó alagút, valamint egy 80 helyes, GPS rendszerrel felszerelt elektromos autó parkoló is tartozik.

1999-ben a Golf del Sur-on Karl Woodward két világrekordot döntött meg a golfklub hosszú pályáján.

A Golf del Sur 2005-ben került átalakításra Manuel Piñero tervei alapján. Nemzetközi versenyeknek is helyet adó golfpálya.

A Golf del Sur számos világrekord és nemzetközi megmérettetés helyszíne volt már. Ezek közül a legismertebb az 1995-ös Shell Wonderful World of Golf, amelyen Ernie Els és Phil Mickelson mérte össze tudását, illetve a 2002-es női Tenerife Ladies Open. A híres tervező, Pepe Gancedo tervei alapján épült 1987-ben, majd később a profi golfozó, Manuel Piñero tervezte újra 2005-ben. Tenerife déli részén található .

Golfozás Tenerifén a Reina Sofía repülőtér közelében A Reina Sofía repülőtértől mindössze öt percre található Golf del Sur az első olyan létesítmény a Kanári-szigeteken, amely három, egymástól eltérő tulajdonságokkal rendelkező pályát kínál. Különösen figyelemreméltóak fekete homokos bunkerei, ahonnan kilátás nyílik a tengerre, és amelyek a tavakkal és az okkersárga szurdokvölggyel éles kontrasztot alkotnak. Nagyméretű greenekkel és széles utcákkal rendelkezik. Ezenkívül érdemes kiemelni a 2-es számú par 3-as lyukat, amely 193 méteres hosszúságának köszönhetően kellő nehézségi szintet jelent. Ezt egy hatalmas, vulkáni homokból épült bunker veszi körül.
Elérhetőségek
Tel: 0034 922 73 81 70
Fax: 0034 922 73 82 72
Web: www.golfdelsur.es
Térkép
Fényképek

Eladó ingatlan tenerifén

Eladó ingatlanok tenerifén

Luxus ingatlanok tenerifén

Kanári sziget ingatlan